Lanvin pentru Printemps

10 Nov

Cu ocazia festivitatilor de iarna, designerul casei de moda Lanvin a fost ales sa decoreze vitrinele magazinului Printemps. La scurt timp dupa prezentarea colectiei pe care a realizat-o in colaborare cu H&M, Alber Elbaz s-a apucat din nou de lucru.

De data aceasta, rolul de creator a fost inlocuit cu cel de decorator. In viziunea lui Alber, magazinul parizian dezvaluie un basm feeric, intitulat sugestiv “Craciunul la castel”. Cu siguranta toata atentia publicului va fi captata de papusile denumite generic Domnul si Doamna Lanvin, personaje pe care oamenii le vor indragi.

Emblematicele mascotele sunt imbracate tres chic: fata poarta o rochie aurie imopodobita cu o inima rosie, model creat de Lanvin pentru colectia toamna-iarna 2010/2011, iar baiatul poarta un smoking accesorizat cu papion rosu.Povestea designerului Lanvin Alber Elbaz va putea fi admirata pana la sfarsitul lunii decembrie.

Magazinul Printemps este “imbaracat”  in fiecare an de designeri celebri. Alexander McQueen, Chanel, Dior, Marc Jocobs si Jean-Charles Castelbajac sunt doar cativa dintre creatorii care si-au pus amprenta in realizarea decorurilor celebrului fashion store.

Advertisements

One Response to “Lanvin pentru Printemps”

  1. lucianroman November 10, 2010 at 3:22 PM #

    Fain!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: