Parfum intr-un pantof

10 Nov

In luna decembrie, fashion editorul revistei Vogue Japonia isi va lansa propriul parfum. Intitulat sugestiv “Beyond”, elixirul pretios semnat Annea Dello Russo isi propune sa capteze atentia celor mai pretentioase simturi olfactive.

Desi sticla de parfum este deocamdata la stadiul de prototip, design-ul este unul cu totul special. Pretioasa esenta va putea fi pastrata intr-un recipient ce ia forma unui pantof confectionat din aur.

Motivul pentru care Anna a ales aceasta forma este unul foarte simplu. “Am vrut sa incapa in posetele tuturor femeilor si de ce nu sa fie folosit ca un glob pentru bradul de Craciun”, a declarat celebrul editor.

Amestecul notelor de vanilie si migdale poarta semnatura parfumierului casei Firmenich, Adlen Moumene, cel care s-a inspirat din povestile pe care chiar Anna i le-a dezvaluit. Copilaria petrecuta in Puglia si amintirile invaluite in miresemele bucatariei bunicii, evoca cel mai bine aromele unice.

Parfumul “Beyond” va fi disponibil online incepand cu luna decembrie, datorita parteneriatului pe care Anna Dello Russo l-a incheiat cu retailerul italian Yoox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: