Drew Barrymore ii da in judecata pe cei care au “facut-o mai frumoasa”

30 Nov

Desi le-a interzis sa-i prelucreze imaginile cu Photoshop, actrita Drew Barrymore a intentat deja proces unuia dintre editorii cu care a lucrat la pictorialul revistei Harper’s Bazar.

Pana acum, Drew a mai participat la nenumarate sedinte foto, insa, de data aceasta  lucrurile nu au mai decurs la fel de bine. Specialistii au “umblat” mult prea mult la imaginea ei. “Nu m-am recunoscut. Nu eram eu pe coperta unei reviste, ci o victima a chirurgiei plastice si a saloanelor de infrumusetare. Asta a fost prea mult”, a declarat actrita.

Drew si-a pierdut rabdarea, atunci cand mama a sunat-o si a intrebat-o daca si-a facut operatii estetice. Barrymore a depus imediat formulare pentru proces si spera acum sa castige. Spre deosebire de alte celebritati, actrita nu considera ca frumusetea ei este data de mama natura, ci mai degraba totul tine de o ingrijire corespunzatoare.

“Folosesc un lapte demachiant ce are in compozitie factor de protectie solara si beau multa apa. Pentru a arata tanara, o femeie trebuie sa se ingrijeasa regulat, sa se demachieze, sa se hidrateze si sa aibe grija de parul ei”, a mai adaugat Drew.

Pe parcursul anului, Drew a aparut pe copertele a cel putin sase reviste si in decursul anilor,  de peste 27 de ori.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: