Jennifer Lopez, noua ambasadoare L’Oreal

5 Dec

Cantareata Jennifer Lopez a fost numita ambasadoarea brandului L’Oreal Paris la nivel mondial. Pop icon-ul in varsta de 41 de ani a semnat un contract celebra marca de cosmetice si va lansa o noua linie de produse de ingrijire a parului pentru EverSleek.

“Nu poti sa ajuti decat daca colaborezi cu o echipa care te considera personajul principal. Felul in care arati si cum te simti este foarte important atunci cand iti doresti sa promovezi un produs. Ceea ce am purtat si cum mi-a fost aranjat parul, cum am fost machiata, cum m-am miscat…aceste lucruri spun multe despre produsul pe care noi incercam sa-l infatisam in campania de promovare” a declarat judecatoarea show-ului American Idol.

Spotul publicitar a fost deja realizat in studiourile Silvercup din New York pe 13 si 14 noiembrie si va fi difuzat pe 16 ianuarie 2011 in timpul televizarii galei Globul de Aur si in luna februarie va debuta in revistele de moda. Directorul executiv L’Oreal considera ca aceasta campanie va fi mai conventionala si mai persoanala. “Scenariul a fost scris avand-o pe Jennifer in minte. A fost special proiectat pentru personalitatea ei. Ea a vorbit direct cu camera, cu propriile ei cuvinte, fara voice-over” a declarat Cyril Chapuy.

Jennifer Lopez a intrat in debutat in lumea cosmeticelor in anul 2002 odata cu lansarea parfumului “Glow”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: