Adriana Lima, photoshoot sexy pentru Victoria’s Secret Lingerie

16 Dec

Adriana Lima este vedeta noii campanii Love Push-Up Bra de la Victoria’s Secret. Supermodelul brazilian a pozat provocator cu un buchet de trandafiri in gura imbracata in seturi sexy de lenjerie intima.

Corpul perfect, parul ravasit si machiajul natural i-au pus in evidenta frumusetea, astfel fiecare piesa din colectia de lenjerie a aratat fabulos. Seturile sezuale si elegante cu imprimeuri florale, cu buline,cu fundite sau inimioare sunt perfecte pentru zilele de sarbatoare. Dantela, animal print-ul si culorile vibrante sunt propunerile cu care Victoria’s Secret incearca sa cucereasca.

Adriana Francesca Lima a devenit cunoascuta ca inger Victoria’s Secret in anul 2000 si din 2003 pana in 2009 a fost imaginea cosmeticelor Maybelline. Supermodelul a fost desemnat ” Most Desirable Woman” in anul 2005 , in 2008 “Sexiest Models” si in 2009 a ocupat locul sase in topul “FHM’s Sexiest Women In The World”.

Lima s-a casatorit cu jucatorul de basket Marko Jaric in luna februarie a anului 2009 si in luna noiembrie  cei doi au devenit parintii unei fetite pe nume Valentina.

Click pe fotografii pentru zoom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: