Cham Pale si Stylishly Yours, noile colectii M.A.C

17 Dec

Brand-ul de cosmetice M.A.C scoate produse pe banda rulanta. Dupa ce au lansat colectia A Tartan Tale (disponibila acum si in magazinul din Baneasa Shopping City) se pregatesc sa atraga iubitoarele de machiaj cu gamele de vacanta Cham Pale si Stylishly Yours.

Cham Pale este o linie alcatuita din nuante naturale, potrivite pentru orice ton de  piele. Caviar Dreams este caseta cu patru culori de fard pentru pleoape, patru rujuri, patru luciuri de buze, doua pudre, doua lacuri de unghii, patru recipeinte cu fond de ten si un kit format din doua balsamuri de buze, unul colorat si unul neutru,o crema pentru ten si un ser hidratant cu lavanda.

Stylishly Yours este colectia alcatuita din nuante puternice de rosu, purpuriu si corai, perfecte pentru zilele de sarbatoare.

Linia este alcatuita din 19 produse: patru farduri pentru pleoape, doua tusuri, patru rujuri, un luciu de buze, doua farduri pentru obraz, doua rimeluri, doua farduri de obraz si patru recipiente cu pigmenti puternici.

Cele doua colectii vor fi disponibile incepand cu 26 decembie, in cea de-a doua zi de Craciun,in toate magazile M.A.C din America.

Chiar daca gamele de cosmetice Cham Pale si Stylishly Yours urmeaza sa fie lansate, pe internet au aparut deja imaginile din colectia de primavara 2011, Peacocky, o gama de culori intense metalice.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: