Record: Pamela Anderson a 13-cea coperta pentru Playboy

17 Dec

Pamela Anderson este vedeta aleasa de publicatia Playboy pentru numarul de ianurie 2011. Astfel, celebra blonda apare pentru a 13 oara pe coperta, stabilind un record in cei 57 de ani de existenta ai revistei. La cei 43 de ani, vedeta serialului “Baywatch” apare imbracata intr-o rochie neagra de bal si cu un corset ce-i scoate in evidenta bustul voluminos.

Editorialul denumit la “Dolce Pam” isi propune sa aduca un omagiu personajului Sylvia,interpretat de Anita Ekberg, actrita din pelicula “La dolce Vita”, productie in care a aparut pe jumatete goala in fantana Trevi din Roma. “Pamela Anderson va aparea intr-o piscina Playboy Mansion, pentru a aduce un tribut “La Dolce Vita” a confirmat fondatorul publicatiei Hugh M. Hefner.

Anderson a pozat pentru Playboy in urma cu 20 de an si de atunci a devenit cunoscuta in toata lumea. Chiar daca majoritatea vedetelor primesc sume importante de bani pentru a aparea in revista, Pamela a decis de data aceasta sa nu accepte nici un ban (adica $25.000$), rugandu-i pe cei de a Playboy sa doneze onorariul pentru “Waves 4 Water”, organizatia ce distribuie filtre de apa oamenilor care nu au acces la apa potabila.”Waves 4 Water sunt eroii mei. Ei isi fac treaba si da, am vazut cum Playboy le-a inmanat cecul atunci cand am facut shooting-ul”, a adaugat Pamela.

One Response to “Record: Pamela Anderson a 13-cea coperta pentru Playboy”

  1. Trees Reddit September 18, 2012 at 3:38 PM #

    I conceive this site has got very excellent indited written content articles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: