Ce au in comun Angelina Jolie si Jennifer Aniston ?

20 Dec

Cei mai faimosi dusmani de la Hollywood sunt cu siguranta Angelina Jolie si Jennifer Aniston, mass-media comparandu-le pentru a o desmna pe cea “castigatoare”. Ambele actrite nu sunt celebre doar pentru realizarile profesionale, ci si pentru faimoasa lupta pentru unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood-ului, Brad Pitt. Cu toate acestea, Jennifer si Angelina au mai multe lucruri in comun decat va puteti imagina.

1. Brad Pitt

Jennifer Aniston a fost casatorita cu Brad Pitt timp de cinci ani si au divortat în anul 2005, dupa ce Brad Pitt a filmat scenele peliculei “Dl si Dna Smith” alaturi de Angelina Jolie, cea cu care se va casatori in 2011.

2. Si-au inceput cariera artistica devreme

Amandoua si-au facut aparitia pe scena devreme. Inainte sa joace in filme, Angelina a lucrat ca model inca de la 14 ani, iar Jennifer a avut primul rol in seria de televiziune “Molly”, la 21 de ani.

3. Parinti actori

Jennifer si Angelina provin din familii de actori. Tatal Angelinei este renumitul Jon Voight, iar parintii lui Jennifer sunt John Aniston si Nancy Dow.

4. Style icon-uri

Ambele actrite sunt cunoscute ca style-icon-uri si aproape de fiecare data cand pasesc pe covorul rosu  sunt incluse in lista “Celor mai bine imbaracate vedete”.

5. Frumuseti naturale ?
Jennifer Aniston si Angelina Jolie au negat cu vehementa retusarea cu ajutorul chirurgiei estetice. In luna mai a acestui an Jennifer a declarat ca si-ar dori o operatie de lifting facial, dar a mai precizat ca trupul ei este neatins de bisturiu. La randul ei, Angelina Jolie a spus ca are nimic impotriva chirurgiei plastice si  ca trasaturile sale sunt un dar de la Mama Natura.
6. Multi-talentate – Angelina Jolie si Jennifer Aniston sunt cunoscute publicului ca actrite. Insa, in afara de multitudinea rolurilor interprette, putini stiu ca cele doua au ocupat rolul de producator si director de film. Angelina lucreaza la proiectul “Untitled Bosnian War Love Story” si Jennifer a lucrat la “Room 10” si la “The Switch”.
7. Obiceiuri alimentare – Ştiati ca Angelina si Jennifer iubesc aceeasi culoare? Jolie spune ca a alege negrul deoarece “poate fi asortat la orice”. In ceea ce o priveste pe  Aniston, ea spune doar ca ii place si niciodata nu explica de ce.
8.Filantroape –Angelina Jolie este ambasadoare ONU si are mai multe fundatii pe care le sustine. Jennifer Aniston este sustinatoarea Spitalului St Jude’s Children’s si depune mult efort pentru asta. În 2010 ea a donat 500.000 dolari pentru “Doctors Without Borders” si a participat la teledonul “Hope” pentru Haiti.
9. Cele mai puternice – Amandoua au primit distinctia pentru World’s Most Powerful Actresses.
10. Designeri- Daca Jennifer si-a lansat propria linie de parfumuri, Angelina este cunoscuta datorita colectiei de caritate pe care o realizeaza impreuna cu Robert Procop.
11. Chelsea Handler- este noua prietena a lui  Jennifer. Cele doua au petrecut  Ziua Recunostintei in Mexic. Handler este cunoscuta pentru modul in care o lua este picior pe Angelina in timpul aparitiilor sale.
Spune-mi, esti in echipa Angelina sau Jennifer?
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: