Vivienne Westwood va crea bijuterii din paladiu

20 Dec

Designerul Vivienne Westwood a decis sa creeze o colectie de bijuterii dintr-un material pe care nu l-a mai folosit niciodata – paladiul. Linia “Vivienne Westwood Get A Life Palladium” a fost realizata cu scopul constientizarii populatiei despre schimbarile climatice, iar metalul a fost ales deoarece are culoarea alba, deci este natural, usor si rezistent.

Colectia “Get  A Life” este insipirata de frumusetea naturii si este alcatuita din simblouri pagane, precum ghinda, stejarul – si o  inima, reprezentari ale puterii, norocului si sperantei, elemente fundamentale pentru a face un mediu mai bun pentru viitor. “Get a Life” reprezinta modul in care noi putem opri schimbarile climatice si sa ocrotim viata pentru generatiile viitoare. Scopul meu in acest moment este sa vad ce poate sa faca fiecare persoana in parte. Stop schimbarilor climatice. Salvati planeta” a declarat creatoarea britanica.

Vivienne Westwood Get A Life Palladium” va fi prezentata publicului la Saptamana Modei de la Londra in luna februarie a anului 2011.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: