Lagerfeld, actor pentru Volkswagen

21 Dec

Obisnuiti sa-l vedem pe Lagerfeld in spatele camerei, ca editor, fotograf sau regizor, de data aceasta celebrul creator de moda a schimbat rolurile si a devenit actor.

Saptamana trecuta, Lagerfeld a zburat catre Berlin pentru a filma un spot publicitar de 30 de secunde pentru noua linie de automobile Volkswagen Golf  si Polo “Style”. Asadar, Lagerfeld  poate fi numit cu usurinta o masina de multi-tasking.

Intr-un clip umoristic comercial, designerul este un paparazzi care fotografiaza diferite modele de autoturisme si care face comentarii entuziaste. Designerul crede ca marca de autoturisme este franceze, dar descopera in final ca se inseala. “Este un mix cool si iconic, asa cum este Karl insusi”, a declarat Matthias Becker, directorul de marketing al companiei.

Videoclipul a fost regizat de Johan Renck, producatorul din spatele videoclipurilor Madonnei si a lui Robbie Williams si va fi difuzat pe 22 decembrie in Germania.

Inaintea acestui proiect, ilustrul designer german a lucrat la realizarea calendarului Pirelli, a lucrat la catalogul de toamna-iarna 2010 pentru masinile de spalat French mail-order company 3 Suisses, unde apare chiar in reclama brand-ului, in 2008 a aparut intr-o campanie publicitara pentru siguranta rutiera si in 2004 a colaborat cu retailerul suedez H&M.

In 2011, designerul va crea o colectie speciala pentru lantul de magazine Macy’s si va ajunge la public in septembrie 2011.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: