Megan Fox, imaginea colectiei Transluminence by Armani

22 Dec

Daca la inceput  Megan Fox a fost imaginea lenjeriei Armani, acum actrita este muza noii linii de cosmestice a renumitei case de moda. Desi in urma cu putin timp a fost lansata campania de promovare a rimelului Eyes to Kill Excess , directorul de creatie Armani, Linda Cantello a prezentat si gama de makeup pentru primavara 2011, intitulata Transluminence.

Natura a reprezentat intotdeauna o sursa extraordinara de inspiratie, iar Linda Cantello a descoperit ca anotimpul renasterii este perfect pentru crearea unei colectii cu nuante delicate de roz, violet, albastru, verde si de gri.

Noua linie de cosmetice include : o caseta cu patru nuante de fard pentru pleoape (violet electrizant, verde puternic, gri pal si negru carbon),  un blush si un ruj in nuante de roz,  trei creioane de ochi waterproof (negru, maro si verde) si o pudra translucida pentru ten.

Megan a fost fotografiata de Craig McDean, iar imaginile infatiseaza o femeie sexy si seducatoare. Pentru a celebra gama Transluminence a fost realizat si un spot publicitar creat de Mikael Jansson. Puteti urmari clipul apasand play la clipul atasat mai jos.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: