Kate Moss, cantareata?

4 Jan

Pssst..ati auzit si voi zvonul? Nefiind straina de lumea artistica si nici de scena, supermodelul vrea sa le demonstreze tuturor ca este talentata si in domeniul muzical.

De aceea, Kate Moss este pregatita sa-si lanseze in viitorul apropiat propriul album. Surse apropiate artistei sustin ca aceasta isi doreste sa-si instaleze  un studio de inregistrare,in noua casa din Londra, pentru a lucra cat mai repede la materialul audio.

Hince de la trupa The Hills, prieten apropiat al muzicianului Jamie Hince si amicul lui Moss a declarat: ” Zilele lui  Kate in lumea modei sunt numarate si daca acum nu mai lucreaza pentru Topshop, visul sau este sa inregistreze un album urban”.
Impatimita a show-urilor de karaoke, celebrul manechin s-a antrenat si-a putut astfel imprumuta vocea pentru piese compuse de trupele Oasis, Primal Scream, Lemonheads si Babyshamble, band-ul fostului sot, Peter Doherty. De asemenea, Kate s-a bucurat si de colaborarea cu artistul Bryan Ferry, iconicul sau chip fiind afisat pe coperta albumului “Olympia”.
In viitor, Moss ar putea  colaboreze si cu solistul trupei Roxy Music pentru un duet. Ramane se vedem daca zvonurile se vor confirma sau nu.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: