Manish Arora pentru Paco Rabanne ?

4 Jan

Intre previziunile si imaginitia creatorului excentric, casa de moda Paco Rabanne si-a propus sa-si recapete aura de alta data. Zvonul conform caruia indianul Manish Arora ar putea ocupa postul de director artistic al brand-ului circula acum pe internet.

Dupa ce Patrick Robinson a renuntat in anul 2006 la functia de conducere a label-ului, pentru a se alatura un an mai tarziu retailerului american Gap,  casa pariziana a inceput incet sa se cufunde intr-un somn adanc. Nu-i usor, intr-adevar sa gasesti un om talentat care sa continue traditia  si mostenirea avant-garde, respectata ani la rand de celebrul designer.

De asemenea, trebuie spus ca la consolidarea imaginii  Paco Rabanne au contribuit foarte mult celebre rochii Rhodoïd, creatii ce au revolutionat anul 1966, un imbold suficient pentru ca fashionistele din intreaga lume sa nu le uite.

Mai mult, vice-presedintele Paco Rabanne, Vincent Thilloy este determinat ca sa renasca brand-ul din proprie cenusa. Luna aceasta, in magazinul Commes des Garcons va debuta o colectie capsula de genti cu lanturi, reinterpretate de  Rei Kawakubo.
Cu ajutorul designerului  Manish Arora casa de moda vrea sa propulseze business-ul. Creatorul indian isi conduce propria conducere de lux inca din anul 1997, atunci cand si-a lansat prima colectie. De atunci, acesta a colaborat cu nenumarate companii, precum Reebok, MAC, Swatch, Nivea, Absolut si Pommery Champagne.
Lucrarile lui au fost expuse la Muzeul Victoria & Albert din Londra, iar celebritati precum Katy Perry, Nicki Minaj,Britney Spears, Lady Gaga si Rihanna au fost fotografiate purtand Manish Arora pe covorul rosu.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: