Preview-uri de campanie – Dior,Valentino,Miu Miu,Giorgio Armani, Hugo Boss, Vera Wang, Gucci si altele

5 Jan

Preview-urile pentru campaniile publicitare primavara/vara 2011 au debutat de putina vreme pe internet. Cele mai bune modele si cei mai mari fotografi din industria fashion s-au reunit pentru a crea imagini spectaculoase.

Pentru label-ul Valentino, manechinul Julia Saner a fost surprinsa de fotograful David Sims. Rochia feminina cu buline monocromatice si volane, clutch-ul si pantofii alcatuiesc o tinuta foarte feminina. Supermodelul american Karlie Kloss a fost pozata de artistul Steven Meisel pentru casa de moda Dior. Print-urile cu flori si frunze in culori puternice, accesoriile si styling-ul au contribuit la realizarea unei aparitii sexy si provocatoare.

Elisa Sednaoui a fost fotografiata de Nick Knight pentru reclama brand-ului Armani, alaturi de Ben Hill. Nuantele de albastru inchis ale hainelor au fost perfect surprinse iar accesoriile au creat o tinuta chic. Intr-o camera plina de oglinzi, reflexia manechinul Kasia Struss a fost captata de artistii Mert & Marcus. Imbracata intr-o rochie rosie si cu un sacou bej cu imprimeuri, imaginile iti dau senzatia ca ea se misca in tot spatiul.

Pentru Vera Wang, modelul Shu Pei sta asezata pe un pat supradimensionat rosu, in contrast cu rochiile monocromatice. Imaginile au fost realizate de catre fotograful Carter Smith in Hotelul Gramercy Park din New York. Manechinele Raquel Zimmermann si Mark Vanderloo apar fotografiate de Mario Sorrenti pentru reclamele Hugo Boss Back Label. Joan Smalls, Karmen Pedaru, Hailey Clauson si Nikola Jovanovic au fost surprinse tot de artistii Mert & Marcus pentru campania label-ului italian Gucci.

Manechinul polonez Anja Rubik a fost fotografiata de Karl Lagerfeld pentru campania Fendi. Modele Cara Devingne si Tali Lennox au fost starurile pozate de artistul Mario Testino pentru Burberry Prorsum. Tot Mario Testino a realizat si campania pentru D&G. Modelele Zuzana Gregorova, Keke Lindgard, Julia Turenkova, Jessica Clarke si Mariana Idzkowska aduc cu ele spritul romantic cu ajutorul paternurilor inflorate.

Advertisements

One Response to “Preview-uri de campanie – Dior,Valentino,Miu Miu,Giorgio Armani, Hugo Boss, Vera Wang, Gucci si altele”

  1. ptz ip camera January 26, 2011 at 7:48 AM #

    This is genuinely a wonderful info. An document similar to this shows precisely how greatly the concept is actually appreciated by creator.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: