Emmanuelle Alt este noul redactor-sef Vogue Paris

10 Jan

Dupa ce stirea conform careia Carine Roitfeld a renuntat la functia de redactor-sef Vogue Paris a facut inconjurul lumii, noua succesoare a tronului celei mai ravnite meserii din lume i-a revenit Emmanuelle Alt.” Este o mare onoare pentru mine, si, de asemenea, o mare placere, sa ajung la conducerea Vogue Paris, cea pe care o cunosc atat de bine ” a declarat Alt pentru site-ul publicatiei.

Xavier Romatet, presedintele Conde Nast France a declarat ca Alt, cea care se apropie de varsta de 40 de ani, isi va ocupa noua functie de la 1 februarie si va colabora cu redactorul adjunct Olivier Lanlanne, cel care se va ocupa si de Vogue Hommes International.” Lucrand cu o echipa asa de talentata, am increderea ca vom putea dezvolta incredibil revista”, a mai adaugat Alt.

In ultimul deceniu, Alt a aparut alaturi de Roitfeld la multe prezentari de moda de la Paris, ajutand-o sa insereze o estetica rock-chic in paginile venerabilei publicatii Vogue Paris, cea care va celebra 90 de ani de existenta in luna aprilie.

Alt si-a petrecut intreaga cariera in jurnalismul de moda. Inainte sa ajunga la Vogue, Emmanuelle a lucrat la revista Elle, acolo unde a ocupat functia director de moda la varsta de 20 de ani.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: