Kate Middleton, viitoarea sotie a Printului William, starul publicatiei Tatler

10 Jan

Revista Tatler a fost prinsa si ea de febra nuntii regale, astfel incat ei au ales-o pentru editia de februarie pe nimeni alta decat Kate Middleton, viitoarea sotie a Printului William.

Dar, sa nu va inchipuiti ca  “Waity Katie”, apelativul primit de la presa britanica deoarece a asteptat mult timp sa fie ceruta in casatorie a pozat special pentru publicatie. Kate, in varsta de 28 de ani apare in patru imagini identice pentru a reproduce creatia artistului Andy Wrahol, asemeni celei realizate in anul 1962 cu Marylin Monroe.

Numarul Tatler a fost special realizat pentru colectionari. De asemeni, revista mai include si cateva articole despre cuplul regal, unul scris chiar de prietenul lui Kate, Richard Dennen si mai multe imagini ce construiesc intr-un fel viata pe care cei doi o vor avea dupa casatorie. “La Tatler am fost  in spiritul dragostei  de cateva luni, asteptand anuntul”, a declarat Ctherine Ostler, cea care a deminsionat din functia de editor luna trecuta.

Printul Charles si Kate Middleton s-au cunoscut in timpul studentiei de la St. Andrews din Scotia si-au avut o relatie cu nabadai, cu despartiri si impacari repetate pe parcusul a zece ani. Nunta cuplului va avea loc anul acesta pe 29 aprilie la  Catedrala Westminster din Londra.

2 Responses to “Kate Middleton, viitoarea sotie a Printului William, starul publicatiei Tatler”

  1. momochii May 23, 2011 at 12:11 AM #

    Keep posting stuff like this i really like it

  2. Sunni Ege May 25, 2011 at 12:26 PM #

    It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: