Tribut lui Bruce Lee

13 Jan

Montegrappa, cel mai vechi producator italian de instrumente de scris ii aduce un omagiu celebrului Bruce Lee. Compania a re-creat “The Dragon”, cea mai ravnita game de stilouri, un tribut adus starului si icon-ului cultural care ar fi implinit astazi 70 de ani.

Compania a produs pentru prima data seria “Dragon” in urma cu 15 ani, in 1.912 de bucati, numar ce a reprezentat chiar anul in care Montegrappa a luat nastere. Obiectele de scris  au fost atunci realizate din perle negre, celuloid si argint, printre care si doar 100 din aur de 18K.

The Dragon 2010 Bruce Lee” este seria limitata de stilouri si pixuri cu un design putin schimbat fata de celelalte editii: o culoare noua, coada detaliata a dragonului pe post de clip de buzunar, penita si capacul.

In afara de aceastea, nuanta rosie a celuloidului si liniile negre, subtiri si curbate ne induc imaginea scortisoarei. Partea de sus a capacului este impodobita cu  simbolul yin-yang, ce semnifica echilibrul. Pe obiectele de scris apar incrustati doi dragoni, din aur sau argint, fiecare avand ochii rosii realizati din rubine.

Penita dispune de profilul lui Bruce Lee, cu celebra s-a miscare – piciorul si pumnul extins, suspendate in aer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: