Fiica actorului Will Smith, starul publicatiei Vanity Fair

17 Jan

Una dintre cele mai stralucitoare tinere talente ale Hollywood-ului este prezentata in publicatia Vanity Fair pentru numarul de februarie 2011.

Willow Smith, fiica celebrului actor Will Smith apare in pictorial ca o explozie de energie. Minunea de zece ani care a inspirat tinerii din toata lumea cu piesa “Whip my hair ” si cu videoclipul fabulos de colorat vorbeste despre cariera si mancarea preferata. “Imi place ritmul. Imi place conceptul “de a-ti flutura parul inainte si inapoi.  A fost foarte distractiv” a declarat Willow.

La inceputul lunii martie, Willow isi va lansa pe piata muzicala noul album. Produsul audio a fost realizat cu ajutorul mogulului hip-hop Jay-Z, cu Skillz si DJ Jazzy. ” Este foarte cool, deoarece Jay ma ajuta si ma face sa ma simt atunci cand vin sa inegistrez ca acolo este locul in care sa ma distrez si unde pot sa vorbesc despre cariera mea. El si oamenii lui ma fac sa ma simt ca fac parte din ceva foarte important. Si, o ador pe Beyonce – este minunata” a adaugat artista.

Chiar daca are doar 1o ani, multe fetite o considera deja un style icon. Tinutele afisate pe covorul rosu sau la alte aparitii televizate au fost intotdeauna surprinzatoare. Cand vine vorba de moda, ea isi alege tinutele ca o adevarata fashionista.

Advertisements

One Response to “Fiica actorului Will Smith, starul publicatiei Vanity Fair”

  1. celebrity wallpapers September 8, 2012 at 7:02 PM #

    I reckon something truly interesting about your web site so I saved to fav.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: