Chipuri perfecte…cu Photoshop

19 Jan

Cu totii stim ca nimeni nu este perfect. Indiferent de statut, toti oamenii au defecte. Din categoria indivizi fac parte si starurile. Pentru a le capta imaginea dezirabila, revistele incerca sa promoveze vedetele ca pe niste adevarate modele demne de urmat.

Colectivitatea cumpara in general publicatiile ca sa fuga intr-o lume mai frumoasa, mai buna, insa deseori ea este mult diferita fata de realitate.

Marturie sta de exemplu acest pictorial realizat de fotograful Michael Thompson pentru numarul de februarie 2011 al revista Allure. Actrita Jennifer Aniston este aproape de nerecunoscut in aceste imagini! Editorii i-au aplicat o cura zdravana cu Photoshop, iar vedeta pare pur si simplu din plastic.

Din acceasi categorie face parte si Kim Cattrall, cunoscuta Samantha din serialele si filmele “Sex and the city”. Actrita in varsta de 54 de ani a devenit ambasadoarea brand-ului de cosmetice Olay si cu ajutorul cremei de corp Total Effects 7 in 1 Advanced Anti-Aging si a gelului, Kim pare ca a intinerit peste noapte.

Dovada stau imaginile in care chipul si trupul vedetei nu apar brazdate de nici un rid.

One Response to “Chipuri perfecte…cu Photoshop”

  1. celebrity wallpapers September 8, 2012 at 2:10 PM #

    I like this post, enjoyed this one regards for posting. “‘I have done my best.’ That is about all the philosophy of living one needs.” by Lin Yutang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: