Sotia lui Tom Cruise, ambasadoarea unui retailer

19 Jan

Designerii adora sa colaboreze cu celebritatile atunci cand vine vorba de campanii publicitare. Acesta este si cazul retailer-ului american Ann Taylor care au ales-o pe Katie Holmes ambasadoarea colectiei dedicate primavarii 2011.  Artista in varsta de 33 de ani a fost fotografiata de catre Tom Munro in Los Angeles intr-o tinuta masculina.

Christine Beauchamp este convinsa ca actrita este imaginea perfecta a label-ul. “Am fost nerabdatori sa o avem pe Katie ambasadoarea Ann Taylor. Katie personifica brand-ul Ann Taylor – inteligenta, talentata, incredibil de chic, care-si traieste viata cu gratie si frumusete. Noi o admiram pentru intelectul sau, bunatatea si stilul personal”, a declarat presedinta Ann Taylor.

Katie este la randul sau incantata de acesta colaborare. “Aplaud femeile care fac totul pentru a fi mai bune si care muncesc foarte mult. Ma bucur ca exista un magazin ca Ann Taylor, care pot oferi stiluri uimitoare pentru roluri diferite pe care le joaca femeile ” a declarat sotia actorului Tom Cruise.

Pentru campania de toamna/iarna 2010 imaginea Ann Taylor a fost actrita Naomy Watts.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: