Hotel construit din deseuri

21 Jan

Ce poti face cu niste deseuri? Sa le arunci? Nu. Mai bine creezi ceva cu ele! Aceasta a fost si deviza marcii mexicane de bere Corona care a construit la Madrid cel de-al doilea hotel realizat in totalitate din resturi menajere.

Nastrusnica cladire intitulata “Save the Beach hotel” a fost ridicata cu ajutorul celor 12 tone de gunoi strans literalmente de pe plajele din Europa si a fost special conceputa pentru constientizarea importantei mediului.

Proiectul  realizat de catre artistul german HA Schult  va fi deschis vizitatorilor orasului spaniol intre 19 si 23 ianuarie, date ce coincid cu un targ dedicat turismului.

“Am vrut sa aratam dezastrul pe care oamenii il creaza marilor si tarmurilor. Hotelul reflecta modul in care lucrurile se pot termina daca nu avem grija de planeta. Traim intr-o epoca a gunoiului si riscam sa devenim chiar noi deseuri. Chiar ne dorim o asemenea lume ?” a precizat Schult.

Corona a ales deja un grup de persoane care va petrece o noapte intr-una dintre camerele duble ale hotelului si le-a promis “ca nu vor bucura de confortul unui ospel de lux, ci vor trai o experienta cu un angajament puternic fata de natura” a declarat brand-ul de bauturi alcoolice.

Primul hotel  “Corona Save the Beach”  a fost infiintat la Roma in anul 2010 si  la inaugurare a fost prezent si modelul Helena Christensen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: