Christian Lacroix pentru Desigual

23 Jan

Dupa ce brand-ul sau a fost declarat falimentar, multi dintre noi nu am mai auzit prea multe vesti despre Christian Lacroix. Si totusi, creatorul nu a renuntat. In acest rastimp, Lacroix a proiectat designul unor costume de scena, hoteluri, tramvaie, unei sticle si chiar a fost consilierul artistic al ministrului francez.

Dar acum, couturier-ul s-a intors iarasi la moda si in colaborare cu label-ul spaniol Desigual a creat o colectie de 30 de piese alcatuita din jachete, fuste si lenjerie intima. Linia va fi diponibila publicului incepand cu toamna acestui an.

Linia vestimentara a fost revizuita saptamana aceasta la Barcelona Fashion Week, iar maestrul a fost cel mai in masura sa-si descrie noua linie: ” Am fost impresionat cand am vazut prima fata mergand pe catwalk-ul de la Paris pentru Desigual. Urmarind-o am recunoscut-o ca membra din stuff-ul meu. Era o explozie de culoare, un mixt elegant, discret si monoton. A fost fantastic, chiar dragoste la prima vedere, un suflu fresh, revitalizant strecurandu-se printre magma globala colorata si incolora inlocuita de zombie si clone” a replicat Christian Lacroix.

Lacroix, renumitul designer de moda francez este recunoscut pentru creatiile sale opulente, fanteziste cu trimiteri la costumele si imbracamintea istorica, impreuna cu inspiratiile luate din diverse culturi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: