Conscious, noua colectie de primavara de la H&M

8 Feb

Retailer-ul H&M le-a pregatit iubitoarelor de fashion o noua colectie pentru primavara anului 2011.

Linia intitulata Conscious nu este una obisnuita, ci este dedicata tuturor celor care vor sa urmeze un stil de viata eco. Asadar, gama vrea sa demonstreze ca hainele create din tesaturi ce respecta mediul inconjurator pot fi sexy si atragatoare.

Pantalonii scurti, sacourile, rochiile pana in pamant sau bluze brodate sunt cateva dintre piesele colectiei. Printre materialele folosite pentru crearea designului se numara bumbacul organic si poliesterul reciclat.

“Nu este vorba doar despre bumbacul organic acum, ci posibilitatile uriase pe care le avem acum pentru a crea colectii cu materiale ecologice. Prin proiectarea gamei Conscious avem oportunitatea sa aratam printr-o varietate de moduri ca este posibil sa folosim materiale organice”, a declarat Ann-Sofie Johansson, directorul de design de la H&M.

Cromatic, noua colectie Hennes & Mauritz mizeaza pe simplitatea nonculorii.

Manechinele Natasha Poly si Lindsay Wixon sunt vedetele feminine surprinse de catre fotograful Solve Sundsbo  in lookbook-ul primavarii 2011. Colectia va fi disponibila in magazinle H&M incepand cu luna aprilie a acestui an, iar barbatii se vor putea si ei bucura de piese in tendinte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: