Lady Gaga, cu parul roz pentru Vogue

11 Feb

Excentrica Lady Gaga este intotdeauna o apartie. Imaginea sa este controlata si studiata cu atentie. Fie ca poarta outfit-uri ostentativ, accesorii bizare sau machiaje si coafuri nemaiintalnite, indiferent de ocazie toate reflectoarele sunt indreptate spre ea.

Artista in varsta de 24 ani este vedeta publicatiei Vogue pentru numarul de martie 2011. In fotografiile realizate de catre artistul Mario Testino, Stefani Joanne Angelina Germanotta poarta o peruca roz si afiseaza un machiaj cu buze violet completat de niste sprancene decolorate.

Si, cand vine vorba de  moda, gusturile sale sunt la fel de artizanale precum muzica sa. In interviul acordat lui Jonathan Van Meter, cantareata dezvaluie detalii despre noul album “Born This Way” (titlu pe care l-a scris in doar 10 minute), cum se simte pe scena (“Faptul ca sunt pe o scena ma face sa ma simt ca fac sex cu fanii mei”) si despre gusturile in materie de moda.

Gaga isi face singura cumparaturile, chiar daca il are aproape pe stilistul sau Nicola Formichetti, directorul de creatie al casei  Thierry Mugler. ” Platesc  foarte mult pentru moda deoarece vreau sa sustin tinerii designeri” a declarat cantareata.

Pe internet a aparut si coperta oficiala a single-ului “Born This Way”, piesa ce va fi lansata astazi. In imagine, Gaga poarta cu nonsalanta o pereche de coarne, dupa ce in urma cu putin timp aparea in fundul gol sau sanii dezgoliti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: