Aura, noul parfum de la Swarovski

17 Feb

De mai bine de un secol, Swarovski transforma cristalele si le invaluie intr-o  aura irezistibila. Acum, celebra casa de bijuterii austriaca isi continua alchimia cu lumina pentru a duce pietrele pretioase la un alt nivel, mult mai aproape de trupul femeii.

In colaborare cu Clarins Fragrance Group, Swarovski va transforma cristalele intr-un parfum luminescent.

“Istoria sa , renumele, stilul sau unic, legaturile sale cu lumea modei si a designului, toate fac Swarovski un brand extraordinar. Pentru mine, Swarovski este noul lux. Parfumul te invita sa simti emotia, sensibilitatea..si dupa bijuterii acesta este o noua dimensiune a universului Swarovski” a declarat Joël Palix, presedintele Clarins Fragrance.

Aura” poarta semnatura lui Olivier Cresp, parfumierul care a imbinat note de trandafir, fruct litchi, tuberoza, piper roz, chihilmbar, rasina mirositoare si mosc alb.

Gwenaël Nicolas a captat esenta parfumata intr-un flacon prietenos cu mediul si reincarcabil, iar artistul fotograf Craig McDean a surprins silueta feminina, parfumul si lantul muntos, ca memento al originii austriece.

Parfumul “Aura” va fi disponibil incepand cu luna martie a acestui an.

Swarovski va lansa de asemenea si linia de machiaj ce va contine trei luciuri de buze : doua Crystal si unul Crystal Touch ce vor putea fi purtate ca medalioane, precum si linia de ingrijire corporala alcatuita din crema de corp parfumata, lotiune de corp, gel de dus si spray deodorant.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: