Geanta Hermes Birkin, reinventata

17 Feb

Daca exista o geanta legendara a casei de moda Hermès, majoritatea dintre noi ar crede ca este vorba despre Kelly.  Dar exista o alta chic, pentru connoisseurs. Este geanta Birkin. Si acest bag are o istorie interesanta.

In anul 1981, Jean-Louis Dumasa presedintele Hermès de la acea vreme, a calatorit de la Paris spre Londra. In avion, Dumas primeste un loc langa Jane Birkin. Trebuie sa mentionam ca doamna Birkin era cunoscuta in Franta datorita sotului ei, cantaretul si compozitorul Serge Gainsbourg.

In timpul zborului, Mrs. Birkin a incercat sa-si gaseasca ceva geanta, dar i-au cazut toate lucrurile. Acela a fost momentul perfect in care Dumas a exclamat: ” Este atat de greu sa gasesti o geanta de piele buna pentru weekend ! “. Peste doi ani aceste cuvinte nu au fost uitate si astfel a luat nastere Hermès Birkin.

Creata special pentru doamna Birkin, geanta a devenit un item fashion atemporal. De atunci au fost create nenunarate genti Birkin, in colectii cu materiale diverse, dar  fidela aceluiasi design. Gama Birkin are ca pret de pornire suma de 900 $ si poate ajunge pana la 150.000 $.

Astazi, casa de moda a lansat un nou model. Cu un desing mult mai tineresc si mai modern,noua geanta Birkin te cucureste imediat. Albul imaculat si dungile albastre te vor soate cu siguranta din anonimat.

Niciodata out of fashion, gentile Birkin stau aproape de celebritati, le vedem in seriale, filme sau la evenimente importante.

Advertisements

3 Responses to “Geanta Hermes Birkin, reinventata”

  1. Chris Canestrini March 12, 2012 at 2:44 PM #

    Some truly nice and useful info on this site, likewise I conceive the style and design has good features.

  2. broadjam scam March 12, 2012 at 9:32 PM #

    I like this web site its a master peace ! Glad I detected this on google. “The definition of a beautiful woman is one who loves me.” by Sloan Wilson.

  3. on the main page July 26, 2012 at 4:40 PM #

    Some genuinely nice and useful information on this web site, too I believe the design and style has got good features.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: