Fosta iubita a lui Zac Efron, sexy intr-un pictorial

18 Feb

Dupa ce au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de patru ani, actorul Zac Efroen si Vanessa Hudnegs au decis sa se desparta in luna decembrie a anului 2010.

In 2011, ca sa le demosntreze ca s-a maturizat si ca este hot & single, Vanessa a pozat in ipostaze provocatoare pentru revista Details. Celebra datorita serialului “High School Musical”, starul Disney  in varsta de 22 ani apare imbracata in seturi de lenjerie intima neagra.

In paginile revistei, Vanessa povesteste despre cat de greu i-a fost sa reintre in forma si sa se antreneze pentru noua pelicula “Sucker Punch” scene pentru care a depus mult efort fizic. ” Ne-am antrenat cu Navy Seals. Am fost ca niste masini. Nu puteai sa te pui cu noi. Alergam spre Vancouver, filmam, mancam, mergeam peste tot ca si cum locurile ne apartinineau ”  a declarat artista.

Cat despre relatia cu fostul iubit, Vanessa nu are reprosuri. ” Suntem inca prieteni. Cine stie ce va aduce viitorul. Ne vom descurca noi” a replicat ea. Ranita, dar plina de speranta, Vanessa se concentreaza acum asupra carierei.
Advertisements

One Response to “Fosta iubita a lui Zac Efron, sexy intr-un pictorial”

  1. Jacques Drexel March 10, 2012 at 7:48 AM #

    Its superb as your other posts : D, regards for posting . “Always be nice to people on the way up because you’ll meet the same people on the way down.” by Wilson Mizner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: