Justin Bieber, opinii despre sex si avort la 16 ani

18 Feb

Adolescentii din toata lumea in considera un idol. Coafura sa si melodiile cantate au devenit peste noapte single uri. Aclamat si blamat deopotriva, Justin Bieber este un adolescent model. Chiar daca nu a castigat mult ravnitele premii Grammy si fanii sai au devenit violenti, Bieber vrea sa le demonstreze tuturor ca la cei 16 ani gandeste asemeni unui matur.

Justin este vedeta aleasa de publicatia americana Rolling Stone pentru coperta lunii martie. In fotografia surprinsa de artistul Terry Richardson, cantaretul apare cu un look nou. Cu o coafura ciufulita si o atitudine pe masura, Bieber dezbate in interviu subiecte precum politica, muzica, sex si fete. “Nu cred ca trebuie sa faci sex cu cineva pana cand nu iubesti”, a spus starul candian.

Cat despre abstinenta si relatia pe care o are cu Selena Gomez a adaugat : ” Cred ca ar trebui sa astepti persoana de care… esti indragostit”. Justin este totodata si impotriva avorturilor. “Nu cred in avort, este  ca si cum ai ucide un copil”. Intrebat de jurnalist cu privire la cazul unui  viol, Justin a raspuns: ” Umm, cred ca este un lucru foarte trist, dar totul se intampla cu un scop. Dar nu m-am aflat niciodata in aceasta postura ca sa-mi dau cu pararea” a conchis adolescentul.

Justin Bieber isi canalizeaza in prezent toate energiile asupra carierei repetand asiduu pentru turneu. “Are un ton frumos acum. Are o voce buna, dar nu cred ca este ceea ce-si dorecs fanii acum. Va ajunge la patru octave probabil. Este inca tanar”, a declarat antrenorul sau vocal Jan Smith.

In anul 2010, Justin a vandut aproape 4 milioane de discuri la nivel mondial si aproximativ 7, 7 milioane de cantece descarcate de pe internet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: