Cea mai scumpa geanta din lume

21 Feb

Renumita casa de bijuterii libaneza The House of Mouawad uimeste din nou prin opulenta. Daca in anul 2003 dezvaluiau pe catwalk-ul de la Victoria’s Secret sutienul The Very Sexy Fantasy Bra in valoare de 11 milioane de $ si stabileau primul record,  iata ca in 2011 Fred si Pascal Mouawad s-au jucat din nou cu pietrele pretioase pentru a realiza designul unei genti luxuriante.

Inspirandu-se din cele mai romantice, mai intrigante si fanteziste povesti ale lumii, 1001 Night Diamonds este numele posetei bijuterie ce figureaza acum in Cartea Recordurilor. “Asa cum povestile Seherezadei au captivat cititorii, asa si Mouawad 1001 Night Diamonds vrea sa fascineze prin manopera si detaliile ce incorporeaza mii de diamante” a declarat Pascal Mouawad.
Incrustata cu 4517 diamante (105 pietre pretioase galbene, 56 roz si 4356 incolore) si realizata in totalitate din aur de 18 carate, creatia sub forma de inima “cantareste” 381.92 carate.  La acesta capodopera au lucrat in continuu 10  maestri, patru luni si un total de 1100 de ore. Cu o valoare estimata la 3.8 milioane de $, geanta este cea mai scumpa din lume.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: