Frumusete neconventionala

22 Feb

Universul se inclina in fata unor legende. Doi oameni, doua inimi, doua personalitati. Aimee Mullins si Oscar Pistorius sunt eroii unei lumi guvernate de ambitie, curaj si rabdare. O lectie despre viata, frumusete si iubire de sine.

Nascuta cu hemimelie fibulara (malformatie congenitala caracterizata prin absenta extremitatilor unor membre) si ramasa in urma unei operatii fara ambele picioare, Aimee a reusit sa devina cu ajutorul protezelor performante atleta, model si actrita.

La cei 35 de ani, cu multa ambitie si rabdare  a depasit orice obstacol. Nu a tinut cont de bariere, ci si-a continuat nestingherita drumul spre fericire.

In anul 2006 a fost desemnata recordmana la 100m, 200 m si saritura in lungime. A fost inclusa in topul “50 Most Beautiful People in the World” al publicatiei People , a fost pentru o zi muza designerului Alexander McQueen (defiland pe catwalk cu o pereche de picioare sculptate din lemn), dar si vedeta unor numeroase pictoriale de moda.

Aimee Mullins a fost desemnata recent ambasadoarea L’Oreal Paris. “Icon-urile L’Oreal se numara printre cele mai frumoase femei ale lumii. Sunt onorata sa ma alatur aceste familii. Sloganul “Pentru ca meriti” inseamna enorm pentru mine. Frumusete nu se afla doar la suprafata. Ea poate insemna un mijloc de auto-afirmare, un indicator de personalitate si de incredere” a declarat actrita.

Mullins se alatura astfel marii familii de ambasadori L’Oreal Paris: Milla Jovovich, Beyonce Knowles, Diane Keaton, Aishwarya Rai, Rachel Weisz, Diane Kruger, Evangeline Lilly, Eva Longoria, Jennifer Lopez, Andie MacDowell, Julianna Margulies, Freida Pinto, Gwen Stefani, Kerry Washington, Gerard Butler si Patrick Dempsey.

In anul 1996, Thierry Mugler lansa primul sau parfum barbatesc, A*Men, esenta eroului modern. Contemporan si futurist deopotriva, semnatura olfactiva isi propunea sa descatuseze toate codurile conventionale ale seductiei; provocarea este forta vietii.

Atributele de atunci au ramas valabile si astazi, acum cand Oscar Pistorius este intruchiparea coordonatelor masculine in 2011.

Dupa ce la 11 luni  a ramas fara ambele picioare, Oscar a fost nevoit sa invate un alt mod de a-si mentine echilibrul si de a-si perfectiona mersul. Treptat, fiecare pas s-a transformat intr-o cursa si cu ajutorul unor proteze cu fibra de carbon Oscar a devenit cel mai bun sprintor al lumii.

Triplu recordman la Camionatul Paralimpic la cursele de 100, 200, 400 m si triplu castigator al Jocurile Paralimpice de la Atena din 2004, i-au adus in anul 2008un loc in topul  “Heroes and Pioneers” publicat de revista People.

In campania publicitara A*Men pentru 2011, fotograful Ali Mahdavi il surprinde pe sportiv alergand cu sticla de parfum in mana. “Pentru mine, Thierry Mugler este un brand inovativ. Ma identific cu imaginea transmisa de acest parfum. Mesajul meu este sa incurajez pe toti sa-si gaseasca curajul si forta interioara sa invinga prejudecatile, sa nu fie influentati de modul in care alte persoane il privesc. Povestea mea devine celebra si sunt incantat sa o impart si altora ” a declarat atletul.

Protezele de carbon au fost completate in imagine de o carcasa futurista din crom , realizata de catre Thierry Mugler si Stefano Canulli.

Campania de promovare va fi lansata mondial in luna martie a acestui an.

One Response to “Frumusete neconventionala”

  1. Related Site July 26, 2012 at 4:41 PM #

    Thank you a bunch for sharing this with all of us you really realize what you’re speaking approximately! Bookmarked. Kindly also talk over with my web site =). We can have a link exchange arrangement between us!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: