Maria Sharapova pentru Cole Haan

23 Feb

Dupa ce in anul 2009 a fost imaginea label-ului Cole Haan, tenismena Maria Sharapova este acum designerul, precum si starul campaniei publicitare pentru colectia dedicata sezonului de primavara 2011. Rusoaica colaboreaza cu  casa de moda americana de cateva sezoane, dar linia curenta de genti si incaltaminte este de data acesta una mai speciala.

Creatiile ce poarta semnatura frumoasei de 23 de ani sunt de fapt o reflectare a propriului stil de viata. ” Aceasta colectie reflecta viata mea. In plus, linia este potrivita turor femeilor care apreciaza stilul atemporal, clasic ”  a declarat Sharapova. Colectia a fost inspirata de calatorii si de varietatea culturala pe care tenismena o regaseste in fiecare regiune vizitata. “Imi place sa vad cum cineva isi poarta geanta, care creaza cu o tinuta cu ajutorul pantofilor si se exprima prin intermediul hainelor ” a adaugat Maria. Gentile si incaltarile colectiei au preturi cuprinse intre 100 $ si 450 $.

Sharapova a fost fotografiata pentru realizarea campaniei publicitare Cole Haan de catre artistul Koto Bolofo intr-un apartament din New York. De asemenea, sportiva a aparut in multe reclame precum Nike, Prince sau Canon, iar in anii 2005 si 2008 numele “Sharapova” a fost cea mai cautata vedeta de subiect pe  Yahoo.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: