Bar Refaeli, perfecta cu Photoshop

24 Feb

Bar Refaeli este in realitate o femeie extraordinar de frumoasa. Pacat insa, cand marii fotografi capteaza cu ajutorul obiectivului o serie de trasaturi, de emotii si editorii de partea cealalta reusesc sa altereze calitatile cu care modelul a fost inzestrat.

De un asemenea tratament de infrumusetare a avut parte si manechinul de origine israeliana, in pictorialul realizat pentru numarul de martie al revistei Elle Rusia.

Aranjata de catre stilistul Daria Anichkina in tinute create de designerii Dolce & Gabbana, Chanel, Valentino, Ralph Lauren, accesorizata cu bijuterii Chopard si fotografiata de catre Joshua Jordan, Bar arata asemeni unei papusi Barbie. Chipul lipsit de linii de expresie, pometii, mainile, picioarele si talia subtiate poarta semnatura celebrului program de editare : Photosop.

Judecand dupa prelucrarea excesiva, Rafaeli ramane intiparita in mintea cititoarelor drept un model fara cusur. In galeria de mai jos o puteti “admira” pe falsa Bar, nu pe cea reala cu forme apetisante.

Advertisements

One Response to “Bar Refaeli, perfecta cu Photoshop”

  1. seokatalog January 24, 2013 at 7:17 AM #

    I’m shocked how good this blog is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: