Katy Perry, ambasadoarea bijuteriilor Thomas Sabo

24 Feb

Katy Perry a devenit ambasadoarea brand-ului german de bijuterii Thomas Sabo. Noul statut este o realizare mareata pentru cantareata, de vreme ce  in cei 27 de ani de istorie, label-ul nu a ales sa fie reprezentat de nicio celebritate.Ca “purtator de cuvant” pentru Thomas Sabo, artista in varsta de 26 de ani va aparea in campania publicitara dedicata colectiei de accesorii pentru primavara/vara 2011. Linia intitulata ” Pop Now” va contine piese precum inele, bratari, lanturi, ceasuri si talismane puternic influentate de elemente ale muzicii pop si disco, in culori neon.

Ca parte a acestei colaborari, brand-ul german va sponsoriza toate concertele cantaretei,  iar Katy, in schimb trebuie sa poarte bijuteriile la spectacole. “Katy este trimisa din cer. Personalitatea, carisma sa sunt atributele ce o recomand drept persoana perfecta care sa ne reprezinte brand-ul, atat de perfecta inca nu cred ca puteam gasi un partener mai bun” a declarat Harald Winzer, directorul Thomas Sabo din Marea Britanie.

Perry a replicat ca este incantata sa “faca lucrurile sa plesneasca”. “Sunt un mare fan al lucrurilor dragute, destinate colectionarii. Imi place Charm Club pentru ca imi pot crea propriul design”. Cantareata a recunoscut in trecut ca are o “slabiciune” pentru bijuterii, in special de accesoriul daruit de sotul sau, Russell Brand. “Este o mana hindu a pacii si nu este confectionata din margele, ci din diamante negre. Mi-a daruit dimante negre la prima intalnire ” a declarat Katy.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: