Beyonce, regina africana

26 Feb

Zvonurile din ultima perioada sustin ca Beyoncé ar fi aplelat la estiticieni pentru un prodcedeu de albire al pielii, asemeni lui Michael Jackson. Nu stim daca pictorialul realizat pentru numarul de martie al revistei L’Officiel Paris este un raspuns al cantaretei pentru gurile rele, dar cu certitudine imaginile demonstreaza ca artista aduce un tribut legendarului muzician si politician Fela Kuti.

Pentru a celebra 90 de ani de la apartitia pe piata, publicatia L’Officiel a ales-o pe  Beyoncé pentru un shooting special. Cu stilismul realizat de catre mama sa, Tina Knowles, tinutele si accesoriile de la Gucci, Azzedine Alaia, Fendi, Pucci, Chanel, Louis Vuitton, Rodarte, Dolce & Gabbana, Cartier si Lanvin, cat  si make-ul construiesc un look demn de o regina africana. “

Machiajul a fost insiprat din nenumarate ritualuri africane. Fotografiile sunt frumoase si  foarte graitoare. Doamna Knowles a pozat cu o alura regala. O regina, o zeita, Beyoncé este o frumusete cu o voce divina” a declarat L’Officiel.

Multi critici au acuzat publicatia ca este ofensiva si sustin ca editorialul si “pictarea” fetei cantaretei contureaza o problema rasiala. Beyoncé este un model pentru toate femeile lumii si cred ca pictorilul trebuie tratat ca o pura viziune artistica.

Advertisements

2 Responses to “Beyonce, regina africana”

  1. Learn More July 13, 2012 at 10:31 AM #

    I went over this web site and I conceive you have a lot of wonderful info , saved to bookmarks (:.

  2. Cialis December 21, 2012 at 11:10 PM #

    An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: