Eva Mendes pentru Reebok

2 Mar

Actrita Eva Mendes a devenit ambasadoarea brand-ului de Reebok. Artista care va implini peste putin timp varsta de 37 de ani este imaginea colectiei de incaltaminte si imbracaminte pentru primavara/ vara 2011.

Linia intitulata EasyTone nu va cuprinde doar renumitii bascheti ai label-ului, ci si gama de haine conceputa special pentru tonifierea tuturor muschilor cu ajutorul tehnologiei ResisTone™ : benzi create special pentru a opune rezistenta si pentru a conferi mai multa forta.

Starul peliculei “Hitch” a confirmat ca este adepta unui stil de viata sanatos. Antrenamentele zilnice fac parte din rutina si adidasii label-ului german se regasesc intotdeauna in garderoba sa.

“Ma simt bine cand arat foarte bine si Reebok EasyTone este aliatul meu. De cele mai multe ori nu am timpul necesar sa-mi realizez complet antrenamentele din cauza filmarilor sau calatoriilor.

De aceea aleg sa-mi plimb cainele sau pur si simplu incalt adidasii EasyTone. Cu ajutorul lor corpul meu se tonifica, iar noile modele de incaltari arata minunat. Seamana cu niste bascheti obisnuiti. Ca actrita, este important sa arati bine si EasyTone este secretul meu! “

Uli Becker, presedintele Reebok International a adaugat: “Eva Mendes este imaginea perfecta pentru Reebok si EasyTone – distractiva, devotata fitness-ului si o muza pentru femeile din intrega lume”.

Daca in anii precedenti, supermodelul Helena Christensen si manechinul Kelly Brook, fostele ambasadoare Reebok au fost surprinse in imaginile campaniei publicitare in pielea goala, Eva Mendes dezvaluite publicului o alura cuminte in noile reclame.

Imbracata intr-o pereche de pantaloni trei capri, cu un top rosu si noul model de incaltari, Eva isi arata corpul armonios.

Reebok a lansat conceptul EasyTone in anul 2009  si a fost special creat pentru cei care “consuma sport pe paine”.

Tehnologia EasyTone implica doua “pernute” pozitionate sub calcai. La fiecare pas, piciorului uman se va confrunta cu o instabilitate , astfel incat muschii se vor forta pentru a se adapta si dezvolta armonios.


Advertisements

One Response to “Eva Mendes pentru Reebok”

  1. Daphne Dellapenta July 10, 2012 at 4:12 PM #

    You made some first rate factors there. I appeared on the web for the problem and located most people will go together with together with your website.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: