Megan Fox, imaginea parfumului Armani Code

5 Mar

Dupa ce a fost denumita ambasadoarea Armani pentru linie de produse cosmetice, cat si pentru seturile de lenjerie intima, actrita Megan Fox a fost desemnata si imaginea parfumului Armani Code.

Campania publicitara a noii semnaturi olfactive a fost realizata la Los Angeles, California intr-o vila construita din fier si sticla ce capteaza uimitoarele lumini ale orasului.

Frumoasa Megan apare alaturi de un barbat, in rolul unei seducatoare innascute. Imbracata intr-o rochie din paiete semnata de celebrul designer, actrita isi afiseaza linia perfecta a trupului prin intermdiul croielii piesei vestimentare. Cu ajutorul unui machiaj ce-i pune in evidenta ochii albastri  si buzele carnoase, Megan este o apartie extrem de sexy.

“Nuanta de ruj rosu 400 Rouge d’Armani  si fondul de ten Luminous Silk Foundation N° 2 sunt alegerea perfecta pentru evidentierea tenului de portelan pe care-l afiseaza Megan. Ochii sai au fost accentuati cu ajutorul fardurilor in nuantele N° 2 , N°11 si la final  a fost aplicat rimelul Eyes To Kill ” a declarat Linda Cantello, Giorgio Armani International Makeup Artist.

Megan o inlocuieste in noile reclame pe modelul si actrita de origine suedeza Mini Anden, fosta imagine a parfumului Armani Code.  Notele de floare de portocal, iasomie, vanile si un strop de miere sunt amestecul senzual al elixirului Armani Code.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: