Daft Punk pentru Coca-Cola

6 Mar

    Daft Punk, duo-ul francez de DJ a mixat atat de tare incat a fost auzit chiar si de Coca-Cola! ” Club Coke” este noul proiect la care artistii vor lucra in colaborare cu celebrul brand de bautura carbogazoasa.

    Compania a postat deja pe site noul videoclip de prezentare youtube.com in care, pe un sound house sunt prezentate cele doua concepte vestimentare ale sticlelor de suc in editie limitata.

   Designul in nuante de auriu si argintiu imita de fapt castile pe care cei doi DJ le poarta in timpul  concertelor live. Noul ambalaj al bauturii racoritoare va fi lansat in luna aprilie a acestui an si va fi disponibil in toate club-urile din Europa.

   Linia “Club Coke” este un proiect infiintat in anul 2005 atunci cand Coca-Cola a decis sa lanseze o sticla exclusivista dedicata vietii de noapte.

    Dupa prima versiune denumita “Fusion Night”, design-ul noilor sticle a fost incredintat artistilor de avangarda. In anul 2006, M5, un grup de artisti reuniti din cinci continente a lansat prima colectie de sticle Coca-Cola inedite.
   In 2007 colectivul Paranoid a colaborat cu trupa de muzica Faithless, in 2008 sticlele au fost inscriptionate cu mesajul “Persévérance Individuelle” si realizate de artistul chinez Jiang Hua si DJ-ul american Jes, in 2009 a fost randul grupului Justice si graficianului So-Me, iar in 2010 cantaretul Mika a realizat design-ul recipientului de Coca-Cola.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: