Blake Lively pentru Chanel Mademoiselle – Preview-ul campaniei publicitare

8 Mar

La sfarsitul anului 2010, designerul Lagerfeld o desemna pe actrita Blake Lively imaginea liniei de genti Chanel Mademoiselle. Anuntul a facut rapid inconjurul lumii si fanii interpretei au fost nevoiti sa asteptate cu sufletul la gura primele imagini ale campaniei publicitare pana…astazi.

Serena Van Der Woodsen, asa cum este recunoscuta pretutindeni datorita rolului din serialul Gossip Girl a putut fi admirata in postura de femeie increzatoare, puternica si gratioasa tocmai prin posesia unui accesoriu iconic. Imaginea a fost surprinsa chiar de catre creatorul casei de moda franceze si intreg shooting-ul s-a desfasurat sub atenta  supraveghere a maestrului.

Noul statut de ambasadoare a fost oficiat in cadrul unui dineu gazduit chiar de catre creatorul german in weekend-ul trecut.

“Am un respect deosebit pentru lumea modei si o apreciez pentru ceea ce reprezinta tocmai datorita unor creatori precum Karl Lagerfeld. Eu cine sunt? Vreau sa ma inchin lor si sa fiu acum o figura emblematica” a declarat Blake.

Recent, actrita in varsta de 24 de ani  a purtat la eveniment o creatie Chanel haute couture pe care a accesorizat-o cu o pereche de balerini cu toc Christian Louboutin. Pentru look-ul sau, Blake  a primit titulatura de  “Lebada alba”.

Campania publicitara pentru noua linie de genti Chanel Mademoiselle va fi lansata in decursul acestei saptamani.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: