Gisele Bundchen pentru H&M

12 Mar

Gisele Bundchen este una dintre personajele principale ale campaniei publicitare pentru primavara/vara 2011 semnate H&M. Supermodelul de origine braziliana a pozat in stilul sau carateristic, plina de farmec si sexy pentru colectia retailer-ului suedez.

Aranjata de catre stilistul George Cortina si fotografiata de catre artistul Daniel Jackson, Gisele prezinta noua colectie capsula alcatuita din piese in tendinte adresate fashionistelor care vor sa fie intotdeauana in pas cu moda. Pantalonii evazati, paternul floral, salopetele si rochiile pana in pamant sunt doar cateva dintre propunerile label-ului pentru anotimpul renasterii. Gisele este imortalizata in aceasta campanie publicitara cu o coafura lejera si cu un machiaj natural, in conformitate cu designul feminin al hainelor si accesoriilor.
Hennes&Mauritz va deschide in Romania portile a sase magazine: primele doua unitati vor fi disponibile publicului la finele lunii martie in AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Center, iar urmatoarele patru vor fi inaugurate in Bucuresti (Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall, Plaza Romania ) si in Brasov la Unirea Shopping Center.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: