10 ani Marc by Marc Jacobs

13 Mar

  Chiar daca moda este in general o viziune asupra viitorului, Marc Jacobs a gasit un bun prilej sa reflecteze asupra trecutului. Pentru a marca un deceniu in industria modei, Marc by Marc Jacobs lanseaza in acesta primavara o colectie capsula in editie limitata.

 Renumitul designer american sarbatoreste acest mare eveniment prin re-emiterea celor mai frumoase modele de haine si accesorii din colectiile anterioare.

 Label-ul ce a revolutionat termenul de “linie de difuzie” pune la dispozitia fashionistelor rochii feminine, tricouri cu imprimeuri ciudate, esarfe, pantaloni cargo, curele iconice din lac cu fructe, brose, coliere, genti, precum si cateva piese de inspiratie military-chic.
   Si asta nu e tot! Pentru fanii inraiti, creatorul a realizat si o compilatie cu toate melodiile ce au fost la prezentate la show-urile de moda sau in reclame: de la Pavement, Pulp, pana la Peter Bjorn si John. Soudtrack-urile pot fi downloadate pana pe 10 aprilie de pe site-ul rhapsody.com.
  Colectia are preturi cuprinse intre 70 si 300 $  este disponibila in perioada 10-20 martie in toate magazinele Marc by Marc Jacobs.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: