Kate Winslet, versiunea unei blonde stilate

14 Mar

La cei 35 de ani, actrita Kate Winslet arata senzational! Cu un look nou si cu o silueta de invidiat nu-i de mirare ca editorii revistei Vogue Marea Britanie au ales-o vedeta numarului de aprilie 2011.

Chiar daca a trecut un an de cand actrita britanica a divortat de catre regizorul Sam Mendes, statutul de femeie singura nu a speriat-o ci a facut-o mult mai puternica.

Aranjata de catre hair stylist-ul Orlando Pita, machiata de catre artistul Linda Cantello, aranjata de stilistul Beat Bolliger si surprinsa intr-o suita de imagini alb/negru si color de catre renumitul fotograf Mario Testino, Kate dezvaluite cititorilor detalii despre singuratate, viata personala si cariera.

“Experimentand acele momente de singuratate…sunt foarte, foarte ciudate si te pun intr-o postura noua cu care nu ai fost obisnuita…Dar nu am fost singura. I-am avut alaturi pe copii mei, Mia si Joe. Este o surpriza ca-mi place sa fiu pe cont propriu” a declarat artista.

Cu un zambet de milioane si cu o tunsoare pe masura, Kate Winslet  exprima prin intermediul fotografiilor versiunea unei femei exuberante, increzatoare care radiaza de fericire.

” Chiar spun asta tare si raspicat. Noaptea trecuta am mers in oras cu doi dintre cei mai buni prieteni si in timp ce ne plimbam imi spuneam ” Doamne, stii, ma simt atat de bine”. Dar nu la modul vocal “Wow! Ma simt atat bine”, ci mai degraba intr-o maniera linistita. Sunt asa de surpinsa. Ma simt bine, ma simt puternica. Ma simt eliberata, ma simt impacata” a adaugat actrita.

Kate Winslet a devenit celebra odata cu interpretarea personajului Rose DeWitt Bukater din superproductia “Titanic”, in care a jucat alaturi de actorul Leonardo DiCaprio. Kate a castigat in anul 2009 premiul Oscar pentru rolul din pelicula “The Reader” si doua Globuri de Aur pentru “Cea mai buna actrita in rol principal” in drama “Revolutionary Road”, respectiv “Cea mai buna actrita in rol secundar in “The Reader”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: