Rihanna, sirena cu parul de foc

16 Mar

Dupa lansarea ultimului videoclip “S&M”,  “problemele” s-au tinut scai de Rihanna. Mai intai, clipul a fost interzis in nu mai putin de 11 tari. Apoi, fotograful american David LaChapelle a dat-o in judecata pentru ca a copiat intocmai conceptul prezentat in creatiile sale si recent, cantareata a fost acuzata ca este mult prea sexy.

Dar, Rihanna nu este deranjata de toate acestea,din contra. Atat la aparitiile televizate, la evenimente sau la pur si simplu la iesirile alaturi de prieteni, artista a reusit de la lansarea primului album si  pana in prezent sa devina  o “fashion girl”.

Nu-i de mirare de ce editorii de la Vogue America au ales-o pentru numarul de aprilie 2011.  Cu sex-appeal-ul caracteristic, Rihanna a pozat provocator in fata obiectivului celebrei fotografe Annie Leibovitz. Asemeni unei sirene care vrea sa ademeneasca marinarii, cantareata apare imbracata intr-o creatie a casei de moda Chanel din colectia pre-fall 2011. Fata cu parul de foc isi continua rolul de seducatoare in tinute semnate Herve Leger, Lanvin, DKNY si Chloe.

Cantareata dezvaluie in editorial detalii despre faima, familie si ce crede despre formele sale. ” In timpul vacantelor, si chiar la filmari, mi-am dat seama ca imi iubesc corpul, chiar daca nu este perfect. Ma simt sexy. Pentru prima data nu vreau sa scap de formele mele. Vreau sa le mentin si sa le tonific. Corpul meu se simte bine si nu este nesanatos, asa ca am de gand sa fac furori cu el” a declarat Rihanna.

La cei 23 de ani, artista originara din Saint Michael, Barbados a devenit cunoscuta in anul 2005 odata cu lansarea primului sau album intitulat “Pon The Replay”. De atunci a vandut peste 25 de milioane de albume in intreaga lume.

In galeria de mai jos puteti viziona intreaga sedinta foto. Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: