Diana Moldovan, imaginea label-ului Hoss Intropia

18 Mar

Diana Moldovan, una dintre cele mai bine cotate romance de pe catwalk-urile internationale a devenit ambasadoarea brand-ului spaniol Hoss Intropia.

Frumoasa in varsta 24 de ani apare in campania publicitara pentru primavara/vara 2011 aranjata de catre stilistul casei de moda, machiata si coafata de catre Paco Garrigues si imortalizata de catre artistii Hunter & Gatti.

Colectia include piese vestimenatare si accesorii feminine in tonuri subtile de bej, alb, nude, gri si non-culori. Print-urile cu flori, volanele, insertiile din dantela contureaza o gama de tinute discrete si elegante, perfecte pentru garderoba unei femei romantice si visatoare.

Pe langa defilarile la prezentarile de moda ale renumitilor designeri precum Balenciaga, Chloé, Christian Dior, Peter Som, L’Wren Scott sau Issey Miyake, Diana a lucrat in paralel cu nenumarate brand-uri ce i-au oferit contracte generoase: Blumarine, Mark, Lacoste, Maria Lucia Hohan, Paul & Joe si Victoria Secret.

In sezonul 2009/2010, Diana a fost modelul companiei de cosmetice YSL si in prezent a semnat cu Clarins pentru realizarea reclamelor la produsele de beauty.

Advertisements

One Response to “Diana Moldovan, imaginea label-ului Hoss Intropia”

  1. cristina March 30, 2011 at 7:18 PM #

    este superba Diana!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: