Apa celebritatilor

19 Mar

V-ati intrebat vreodata ce gust are apa de la robinet a vedetelor voastre preferate? Probabil ca nu, insa acum aveti sansa sa o incercati.

Cantaretele Rihanna, Selena Gomez, Taylor Swift si actorul Adrian Grenier si-au unit fortele cu UNICEF Tap Project pentru a oferi tuturor oamenilor sansa sa aibe acces la apa potabila, sa creasca gradul de constientizare a necesitatii sale si sa stranga fonduri pentru combaterea crizei unicului lichid bun pentru sanatate.

Pentru a sensibiliza intreaga populatie cu acesta campanie, cele patru vedete au donat propria lor apa de la robinet si si-au incurajat toti fanii sa se inscrie pe site-ul UNICEF Tap si sa doneze minimum 5$.

“Implicarea celebritatilor va evidentia puritatea apei pe care majoritatea dintre noi o consumam fara sa ne gandim”  a declarat presedintele Unicef, Caryl Stern. Norocosii care isi vor crea conturi si vor darui bani vor putea sa castige cateva dintre sticlele cu apa in editie limitata, cu un design deosebit. Chipul celebritatilor a fost utilizat pe post de eticheta si seamana  foarte bine cu niste mici tablouri. Astfel, fiecare dolar va ajuta un copil sa traiasca cu apa pura timp de 40 de zile.

Proiectul Unicef Tap Project a luat nastere in anul 2007 in New York, atunci cand initiatorii i-au rugat pe clientii unui restaurant sa doneze un dolar pentru fiecare pahar cu apa de la robinet bauta.

Suma stransa a ajutat atunci milioane de copiii sa aibe acces la apa curata. Mai tarziu, programul a fost adoptat de toate localurile publice din Statele Unite ale Americii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: