Accessorize – Catalogul pentru primavara/vara 2011

22 Mar

Odata ce ai aruncat privirea peste catalogul Accesorize vei fi  fascinata! Noua linie de accesorii pentru primavara/vara 2011 uimeste prin varietatea exploziei de culori electrice si modele unice, deosebite.

O colectie uimitoare in care funde, fluturi, flori, inimi sau animale in miniatura sunt personajele principale ale povestii narate de faimosul retailer.

Fiecare piesa a liniei a fost conceputa cu grija, astfel incat pana si cel mai mic detaliu sa fie impecabil. Ochelari de soare, cercei, palarii, bratari, genti, pandantive, clame sau curele sunt cateva dintre accesoriile ce vor ajuta orice fashionista sa iasa din anonimat.

Colectia de la Accessorize contine si articole vestimentare. Rochii maxi sau scurte, salopete, pantaloni, tricouri, precum si costume de baie isi pot gasi cu usurinta locul in garderoba noului sezon. Modelele de sandale sau papuci haiosi sunt incaltarile pefecte pentru zilele insorite.

Primul magazin Accesorize a fost deschis pentru prima data in anul 1984, in Londra la Convert Garden Paizza. Astazi, retailer-ul are deschise peste 240 de buticuri in Marea Britanie si nu mai putin de 1000 de magazine worldwide.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: