Note muzicale

22 Mar

Se pare ca Hugo Boss pariaza pe chipuri cunoscute pentru a-si face reclama. Daca in luna ianuarie actorul Orlando Bloom a fost ales ambasadorul parfumului Orange Boss, brand-ul german de cosmetice l-a desemnat pe cantaretul Mika imaginea noii semnaturii olfactive Hugo Man.

Artistul de origine libaneza apare in imaginea de promovare a parfumului cu un look nou, cu care nu am fost obisnuiti: imbracat elegant cu un costum, cu o camasa alba, accesorizat cu o cravata subtire neagra si cu o tunsoare mai scurta si stilzata cu mai mult gel.

O schimbare radicala putem spune, in comparatie cu dress code-ul colorat si original pe care-l afiseaza la apartiile publice. Alcatuit din note de citrice, bergamota, grapefruit, lavanda, menta si patchouli, Hugo Man este substanta aromata a unui barbat cu personalitate.

Dar Mika nu este strain de lumea modei, in calitate de manechin. Primul contact castigat a fost in anul 2007 atunci cand a devent imaginea colectiei semnate de creatorul englez Paul Smith.

Cantaretul il ilocuieste in campania publicitara pe actorul Jonathan Rhys-Meyers. Daca inainte slogan-ul era “It’s just a fragrance. The rest is up to you”, “Creativity drives success” este indemnul cu care label-ul incearca sa-si cucereasca acum fanii.

2 Responses to “Note muzicale”

  1. Simonne Boeving March 10, 2012 at 11:49 AM #

    Keep up the wonderful piece of work, I read few articles on this internet site and I conceive that your weblog is real interesting and has got lots of excellent info.

  2. Kandi Seremet March 12, 2012 at 3:10 PM #

    Some really fantastic articles on this web site , thanks for contribution.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: