Pure Threads, colectia semnata Alberta Ferretti si Emma Watson

27 Mar

Colaborarile dintre vedete si designeri sunt la mare cautare. Creatoarea italiana Alberta Ferretti s-a conformat acestui acestui trend si a lansat o linie de haine organice alaturi de vedeta seriei Harry Potter, Emma Watson.

Actrita in varsta de 20 de ani  a explicat presei americane originea acestui parteneriat: “Alberta Ferretti mi-a scris o scrisoare. Mi-a dezvaluit ca i-a placut colaborarea pe care am avut-o cu People Tree si ca ar fi o idee minunata daca am lucra si noi la o colectie”, a declarat Emma. Iar creatoarea a ales-o pe artista datorita prospetimii, simplitatii si spontaneitatii sale.

Colectia eco-friendly intitulata Pure Threads a avut ca sursa de inspiratie fashion icon-ul Jane Birkin si cuprinde cinci piese: doua rochii, o camasa, o fusta lunga, o fusta lunga si o pereche de pantaloni scurti din denim cu detalii de dantela. Toate piesele au fost confectionate din materiale 100% ecologice precum bumbac, canepa sau lana.

 “Sunt incantata ca un brand de lux precum Alberta Ferretti a decis sa creeze haine ecologice. Cred ca este un pas important pentru toata industria modei, dar si un pas important la sensibilizarea cu privire la importanta ecologiei” a mai adaugat Emma Watson.

Intreaga colectia este disponibila pe site-ul creatoarei de moda alberttaferretti.com cu preturi cuprinse intre 360 $ si  1,130 $.

Advertisements

One Response to “Pure Threads, colectia semnata Alberta Ferretti si Emma Watson”

  1. forum January 22, 2013 at 3:03 AM #

    Excellent blog, honestly.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: