D&G, pe coperta a 17 reviste

28 Mar

Suntem in cea de-a 28 zi a sezonului de primavara/vara 2011, iar editorii revistelor glossy par pur si simplu fascinati de o singura colectie vestimentara. Nu mai putin de 17 cover-uri au fost “imbracate” in creatii semnate Dolce & Gabbana! Nu stim exact ce au facut creatorii pentru atata publicitate, dar cu siguranta rochiile pot fi numite adevarate fashion statement!

In mod clar, versiunile favorite ce apar pe majoritatea copertelor revistelor Vogue Paris, Elle Rusia, L’Officiel, Elle Spania, Vogue Spania, Harper’s Bazaar Rusia, Vogue Italia si Marie Claire sunt rochiile albe, dantelate. Alese pentru numerele de martie si aprilie, rochiile uimesc prin delicatetea si minutiozitatea detaliilor.

Tot din colectia D&G pentru primavara/vara 2011 fac parte si creatiile brodate cu dantela neagra sau alba in combinatie cu animal print intalnite pe copertele Vogue Japonia, Harper’s Bazaar Cehia, Korea si Mexic.

Asistam fara indoiala la o premiera in industria revistelor de moda, o incununare a maiestriei pe care Domenico Dolce si Stefano Gabbana au pus-o in joc pentru realizarea celei mai idolatrizate colectii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: