Semnal de alarma by H&M

1 Apr

Este cel de-al patrulea an in care H&M incearca sa traga un semnal de alarma asupra pericolului HIV/SIDA. Retailerul suedez reia proiectul Fashion Against AIDS 2011 si lanseaza o colectie unisex cu un design special.

Bluzoane, hanorace, pantaloni scurti, veste, salopete, parka, dar si accesorii precum esarfe, rucsacuri sau curele in nuante pastelate, bej, gri sau alb sunt cateva dintre piesele fashionable propuse ambelor sexe pentru promovarea mesajului safe sex.

“Am vrut sa cream o colectie unisex sporty. Am avut un sentiment de libertate atunci cand m-am gandit la taieturi, la forme si la materiale inaintea  clientului, barbat sau femeie.  Mesajul FAA este vital. Este foarte important ca tinerii sa fie constienti de HIV/SIDA” a declarat Ann-Sofie Johansson, Head of Design la H&M.

Din colectie mai face parte si o cutie foarta draguta pentru depozitarea prezervativelor.

Colectia H&M Fashion Against AIDS va fi lansata la finele lunii aprilie si 25 % din vanzari vor fi donate proiectelor din intreaga lume ce lupta pentru combaterea HIV/SIDA. Pe internet a aparut deja si campania publicitara, iar rolul principal le apartine starurilor.

Keri Hilson (cantareata), Sky Ferreira (cantareata si compozitoare), Akon (cantaret), Nikki Reed (actrita din seria “Twilight”), Ginnifer Goodwin (actrita din “Big Love”), Scissor Sisters, Shiloh Fernandez (actorul din “Red Riding Hood”), Selma Blair (actrita din “Cruel Intention”), Penn Badgley (actorul din “Gossip Girl”) si trupele The Misshapes si Scissor Sisters au pozat pentru catalogul FAA 2011.

Advertisements

One Response to “Semnal de alarma by H&M”

  1. vimax results September 9, 2011 at 11:40 PM #

    I think you should use more images on your blog, but besides that, it is really great. Cheers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: