Marimea conteaza

5 Apr

In moda, marimea conteaza. Size 0, asa cum este recunoscuta de catre cunoscatorii lumii fashion este astazi in “voga”. Femei cu siluete extrem de fragile defileaza pe catwalk-urile marilor capitale ale modei pentru  a imbraca tinutele create de catre marii designeri.

La un moment dat, in peisajul acestei lumi ostile au aparut si primele modele cu forme.Una dintre femeile a carui nume a inceput sa fie asociat ca cel mai cunoscut model plus-size este Crystal Renn.

La inceputul carierei sale, manechinul de origine americana fost o aparitie surprinzatoare. Nenumarate aparitii in pictoriale, show-uri de moda sau colaborari cu brand-uri renumite i-au adus repede celebritatea. Insa, de la sfarsitul anul 2010, corpul lui Crystal a suferit modificari semnificative.

Treptat, a inceput sa slabeasca, iar schimbarea nu a ramas neremarcata. Recent, Crystal a fost aleasa cover-ul revistei Vogue Mexic.

In numarul dedicat lunii aprilie 2011, manechinul are un nou look. Nu stim daca aparitia in revista glossy se datoreaza pierderii sale in greutate, dar silueta este evident mai subtire.

Aranjata de catre stilistul  Sarah Gore-Reeves si fotografiata David Roemer, modelul este o aparitie glam in tinute in culori vibrante. Luna trecuta, bruneta a mai fost surprinsa si de catre artistii Dusan Reljin, Cameron Krone si Jason Last intr-un editorial special realizat pentru StyleCaster.

Voi ce parere aveti? Cum arata mai bine? Cu forme sau fara?

Pictorial fashion pentru Vogue Mexic – numarul de aprilie 2011

Editorial pentru site-ul de moda StyleCaster: Crystal a fost fotografiata de catre artistul Cameron Krone

Crystal in campanii publicitare

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: